Fluiten en tafelen, weet wanneer je staat opgesteld!

Waar we als club voorheen het volledige fluit en tafelschema op de site plaatste, gebeurd dit nu via de Sportlink App.

Wedstrijdsecretariaat plaatst daar de gegevens in, en deze komen dan direct in de App en op de site.

Nu is het belangrijk om zelf goed te kijken wanneer jij opgesteld staat zodat we niet voor de wedstrijd verrast worden dat er iemand niet is. Dan kunnen wedstrijden niet starten, en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ook jij wilt graag dat jouw wedstrijden gespeeld kunnen worden, zorg dat je ook aanwezig bent als jij staat opgesteld!

 

Nu is het zo dat in de App elk lid de mogelijkheid heeft om zijn privacy instellingen aan te passen. Dit is een keuze die je zelf mag maken.

Het gevolg kan wel zijn dat in het overzicht op de site je naam niet getoond wordt. Er staat dan “afgeschermd”. Afgelopen seizoen was dit ook het geval. We hebben toen een zeer kort seizoen gedraaid, maar liepen er ook toen wel eens tegenaan dat een lid niet wist dat hij/zij opgesteld was, omdat er “afgeschermd” stond.

In de App op jouw telefoon staat wel aangegeven dat je opgesteld staat. Niemand anders kan dat zien, je coach niet, je medespelers niet, alleen jij!

Houd goed in de gaten als je je instellingen in de App zo hebt ingesteld dat je naam dus niet zichtbaar is. Het is jouw keuze uiteraard, maar ook jouw verantwoordelijkheid. Kom je niet opdagen (omdat je het niet hebt gezien), dan krijg je een boete, gebeurd dat vaker dan kunnen we je schorsen voor je team.

 

Je kunt uiteraard ook je instellingen in de App weer terugzetten. Hoe doe je dat?

Open de Sportlink App, log in met jouw gegevens (mailadres en wachtwoord)

Ga linksboven in het menu naar “Instellingen”

Kies bij “mijn gegevens” voor “mijn persoonsgegevens”

Scrol naar beneden en stel je zichtbaarheid in. Er zijn 4 opties, de onderste zorgt ervoor dat je naam niet zichtbaar zal zijn, de andere 3 opties wel.