Gezocht: Trainers (evt in een poule)

Beste leden!

De afgelopen maanden hebben wij via onze website veel proefles aanvragen gekregen. Dat is mooi, want dat betekent dat er steeds meer interesse is in onze mooie sport!

Echter geeft dit ook wat uitdagingen. Zo hebben we op dit moment een behoorlijke wachtlijst, maar geen trainers om deze groep iets te bieden.

We zijn dus op zoek naar trainers!

Zou jij trainen willen geven? Laat het dan weten! Je kunt een mail sturen van tc@alkmaarguardinas.nl

Heb je nog niet zoveel ervaring? Dat is geen probleem. Er zijn verschillende mogelijkheden vanuit de club en basketbalbond om je te helpen.

Je kunt ook een periode meelopen bij trainers met meer ervaring voordat je zelf aan de slag gaat, de mogelijkheden zijn er!

Kan je niet elke week? Ook dat snappen wij en daarom willen we ook gaan kijken of het vormen van een poule mogelijk is. Dan deel je de trainingen dus met iemand anders, zo hoef je niet elke week.

 

Hoeveel trainers hebben we nodig?

Altijd meer dan we hebben, helaas. We krijgen veel proefles aanvragen, en dat zal ook komende seizoen zo zijn. We kunnen dus, mits we genoeg trainers hebben, flink gaan groeien komende jaren en dat willen we uiteraard graag als vereniging. Daarnaast zijn we ook met leuke nieuwe dingen bezig die hierin gaan bijdragen.

Als we een aantal nieuwe trainers hebben die we in kunnen zetten, kunnen we verder met een aantal plannen die we hebben, dus meld je aan!