Vacatures seizoen 2022-2023

Beste leden,

 

Voor komend seizoen zijn wij uiteraard weer op zoek naar vrijwilligers. Zonder vrijwilligers kunnen we de club niet draaiend houden.

Hieronder een lijst van functies die voor komend seizoen ingevuld moeten worden, uiteraard wordt er een goede overdracht gedaan.

  • Penningmeester (lopen al wat gesprekken over)
  • Technische Commissie (minimaal 2 nieuwe leden, liefst 3)
  • Feestcommissie (het mag weer, dus willen we ook graag weer!)
  • Trainers en Coaches voor verschillende teams
  • Ouders die bij jeugdwedstrijden willen tafelen of fluiten

 

Vooral de trainers en coaches zijn belangrijk. Zonder een trainer of coach kunnen we een heel team van 10-15 jeugdleden niet laten basketballen. Die teams moeten we als club goed begeleiden en de spelers ook proberen te laten ontwikkelen in basketbal, samenspelen en teamsport.

We hebben als club inmiddels een aardig grote wachtlijst opgebouwd de afgelopen maanden. Allemaal enthousiaste jeugd die graag willen komen basketballen, maar door gebrek aan trainers en coaches kunnen we die groep helaas niet altijd een plek geven. Graag zouden we dus meer trainers en coaches krijgen.

Zou je dat willen, maar mis je ervaring? Dat is geen probleem, wij bieden online cursussen en offline begeleiding zodat je er niet alleen voor staat. We helpen je dus om jou groep een leuke training te kunnen geven en beter te worden in basketbal.

Reageren?

Mail naar secretariaat@alkmaarguardians.nl

Als je vragen hebt, dan kan je ook even bellen met Jeroen Smit: 06-51439811